Külastajaid:

counter

kolmapäev, 1. juuli 2009

Palavus tapab...

Eestlane kohe peab iga asja üle virisema. Siis, kui talvel lund pole. Siis, kui kevadel tuleb lumi maha. Siis, kui sügisel ladistab vihma sadada.
Ja muidugi suvel igal juhul. Nii siis, kui on vihmane, kui ka siis, kui on põuasevõitu. Praegu näiteks on termomeeter varjus seal kuskil +30 kandis ja õhk seisab täiesti paigal. Tegelikult peaks natuke trimmerdama ja natuke muru niitma, aga enne kella 21 küll ei kannata nina välja pista. Peale kõike muud kõrben kohe ka ära.
Nii ma siis istungi õhtuni. Vaatan telekat, loen lehti ja mängin netis bridži. Ning karjatan koduloomi. Pähkli Isa persetas pool päeva aknalaual ning Tigepunn tassis järjekordse mahamurtud linnu aknast sisse ja oli hingepõhjani solvunud, kui ma ta koos oma saagiga uksest jälle välja viskasin.
Muudest uudistest niipalju, et pühapäeval tegin Marie sünnipäevale ja tagasi pisikese jalgrattamatka (2 x 26 kilomeetrit) ja mõningad staabirotid on hakanud pisitasa aru saama, et ju nad ikka mõnikord ka oma tööd lohakalt teevad. Nii et olukord on kontrolli all.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar