Külastajaid:

counter

esmaspäev, 19. juuli 2010

Lõpuks ometi ka pisut vihma

Eilse õhtu kindlasti kõige positiivsem emotsioon oli korralik vihmasadu üle hulga aja. Igatahes sai ennast lihtsalt paljaks kooritud ja loodusliku duši alla ligunema mindud. Kortermajas ega isegi linnas asuvas eramajas seda vist teha ei saa? Kuramuse hea tunne oli. Illustreerivat pilti siiski selle sissekande juurde ei tule.
Seda kah, et reedel tegin ära selle nii-öelda proovitöö. Kirjutasin kunagi siinsamas, et kui muusikategemisest peaks siiber saama, hakkan reisikonsultandiks. Saingi juba esimese kliendi, kellele soovitasin enamvähem "diamond circle" marsruuti ehk Akureyrist läbi Husaviki Dettifossi juurde ning sealt Myvatni kaudu Akureyri tagasi. Kahju, et Nõmm võttis aastakese puhkust, tema oskaks kindlasti kõikide nende kohtade kohta hommikuni möla ajada. Igatahes teab mis vaevarikas see teekonna koostamine koos majutuskohtade ja autorendiga polnudki. Mõni suurem kulutus, nagu suviti tüüpiliselt kallis majutus Husavikis oli paratamatus.
Klient kohe küsima, et mis minu teenused ka maksavad. No ega ma siis mingi proff ole, et raha eest teen, aga paari õlle eest aitüma takkajärgi. Pigem, kui meeldis, lasku küla peal ja netis jutt lahti, et asjalik konsultatsioon, küll ma kümnendalt kliendilt selle arvelt rohkem koorin. Minuga saab sellest hoolimata soodsamalt kui resibüroost.
Nii, aga nüüd hommikused protseduurid - ja siis vaatame päeva peale, kas muru niitmisest midagi välja tuleb.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar