Külastajaid:

counter

esmaspäev, 28. veebruar 2011

Huvitav, mis aastaaeg praegu Islandil on?


Täna oli siis rõõmus nädala algus Bakkafjörðuris, kus ma, nagu juba korduvalt ka maininud olen, ei pea enda jaoks aktsepteeritava tulemuse saavutamiseks mitte kõige vähematki vaeva nägema. Peaaegu - üks ei viitsi eriti harjutada, muidu oleks poole kõvem kindlasti.


See selleks muidugi, panin oma postitusele ju ilmateemalise pealkirja. Nojah, õpilased olid igal võimalikul juhul õues ja suht paljalt, tagasisõidul soojendas päike siinkirjutaja mõnusalt uimaseks, lund on ainult mõni väike kriim ja pajudel on urvad ammu väljas (ehkki kahtlustan, et tegemist pole päris sama liigiga, mis Eestis kasvab). Ainuke asi, et tuul, raibe, on viimasel ajal kogu aeg tugev. Töölt koju jõudes avastasin, et hallil prügikonteineril (üldprügi) on kaas kuhugi lennanud. Merele arvatavasti. Varsti lendab konteiner ise ka järgi. Leinaminut.


Igatahes, homme on koolis útivistardagur. Mis tähendab seda, nagu kirjutas direktor, et kui on ilus ilm, siis jäävad tunnid ära ja töllerdatakse niisama. Seda, mis mahub määratluse "ilus ilm" alla, ta igaks juhuks lahti ei seletanud. Eks siis homme töö käigus selgub. Kooli ma ikka lähen, saab omigi asju teha, kui õpilasi pole.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar