Külastajaid:

counter

reede, 29. aprill 2011

Äi viitsi isegi päivi lugeda...

Elu õpetab võtma asju külmalt. Isegi siin Islandil.


Enne 2009.aasta kevadkontserti mõtlesin nagu eestlane elevanti vaadates - huvitav, mis ta minust küll mõtleb? Enne 2009.aasta jõulukontserti olin (suhteliselt objektiivsetel põhjustel) veidi närvis ja lugesin päevi. Enne 2010.aasta lihavõttekontserte olin juba palju rahulikum, 2010.aasta jõulukontserdid tulid rutiinselt ja praegused kontserdid on juba täiesti kindla peale minek.


Aga tegelikult rõõmustab mind, et mul on VIST õnnestunud kohaliku mõttemaailma alustalasid pisut kõigutada. Jah, ületunde ja kolmandiku võrra suuremat palka ei mäleta enam tõesti, millal viimati sain - aga nendega, kes on ellu jäänud, saab tõepoolest teha ka kontseptuaalkunsti. Sellel, järgmisel ja ka üleülejärgmisel aastal. Ja see polegi nii paha perspektiiv. Küllap ma midagi lisateenistuse osas ka välja mõtlen.


Aga muidu - tingimusel, et lennukid lendavad nagu lennuplaanis ette nähtud, on rattad kilupealinnas maas 11.mail kell 17:35. Jaak ja Kaido - orkestrit pole selleks sündmuseks vaja, säästke jõudu järgnevaks!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar