Külastajaid:

counter

teisipäev, 20. jaanuar 2009

Kuu aja pärast siis minek...


Lõbustan ennast rohkesti käes oleval vabal ajal sellega, et käin ühe klienditeeninduse uurimisega tegeleva firma tellimisel väikese hüvitise eest testkliendiks. Ampluaa on seni olnud autosalongidest kuni kasiinodeni, sekka mõned telefoni- ja meilitestid. Eile (esmaspäeval) ikka natuke vihastasin ka, saadeti ühte kingapoodi ostu tegema, aga no ei ole võimalik! Ostujuhid arvavad järjekindlalt, et keskmise eesti mehe jalanumber on 41, sääred nagu hernekepid ja riides käib nagu pederast.
Õhtul siis väike saun - Islandil hakkan kindlasti sellest kõva puudust tundma, neil pole seal saunatamine moes. Sain paraku vist veidi külma, aeg-ajalt ajab köhatama. Aga palavikku pole.
Islandist. Sain täna meili, kus koolijuht kinnitas veelkord, et olen oodatud. Järgmise õppeaasta lõpuni muidu, lihtsalt mai lõpus-juuni alguses vaatame üle, kuidas on läinud. Sütevakas pean ilmselt aastaks kehad peale panema, päris ära lõpetada ei tahaks ja ega väga lastakski.
Kas miski ka hirmutab? Praegu tundub et Islandi enda mõttes mitte. Kohapealne meeskond instrueeris, et võtku kõik oma noodimaterjal (komponeeritud, seatud, bändidele, puhkpillidele, sümfooniaorkestritele) arvutis ilusti kaasa, saaks suure tõenäosusega sellelgi alal paar väikest tööotsa. Kliima on seal isegi natuke meie omast ühtlasem, talvel soojem ja suvel jahedam. Vajalikud rohud on ka seal tasuta ja elamispind odav. Fotoaparaat tuleb muidugi kaasa võtta ja internetivajaduse suhtes hoiatasin. Tööd on isegi ülemäära, tundub vähemalt eelinfo põhjal.
Ainuke mure jah, et lapsed liiga omapäi ei kasvaks. Marie eriti, juba vingubki, et ma ära minema pean. Mart Erik on veidi suurem pohhuist, aga ega temagi kõike nii välja näita, nagu asjad on. Siinkohas tuleb natuke variantide peale mõelda. Pole ju mingi Soome minek, kust paadiga kasvõi igal nädalalõpul üle ujud. Aga kindlasti mõtlen midagi välja.
Pilt on tehtud kaks suve tagasi Riia loomaaias, eesel pildil paremal.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar