Külastajaid:

counter

teisipäev, 3. veebruar 2009

Täna said siis kõik asjad ilusti valmis. Islandilt saadeti lennupilet ja lepingu projekt. Leidsin üles oma diplomi ja andsin selle tõlkebüroosse. Paar paberit lisan oma algatusel. Vaja on veel ära oodata karistusregistri teatis ning siis võib keskenduda logistilistele probleemidele.
Äralend reedel, 20.veebruaril kella 18:10 lennukiga üle Kopenhageni ning kuue tunni pärast, 22:20 (meie aeg on kaks tundi Islandi ajast ees) olen juba Reykjavikis, kuhu poisid lubasid vastu tulla. Siis üks nädal sisseelamiseks, tulevaste õpilastega kohtumiseks, ja 1.märtsist võib juba paugutama hakata.
Kas ma midagi kardan? Hea küsimus, võtame ühe päeva korraga. Üksindus? Mõned tegevused (loomine) nõuavadki rahu ja vaikust, ning vähemalt internet ja skype on olemas. Veebikaamera ka. Keeleprobleem? Pean end selles osas keskmisest andekamaks. Õpetamisoskus? Õpilased on üle maailma ühesugused.
Ainuke asi, et ümberistumine Kopenhagenis peaks toimuma pooleteise tunni jooksul, ja kui nüüd lennukitega mingi jama juhtub, siis on kaks võimalust: a)töllerdada x aega Kopenhageni lennujaamas kuni järgmise võimaluseni, või b)jõuda kohale ilma pagasita, mis kunagi järgi saadetakse. Selle stsenaariumi eest pole paraku keegi kaitstud...
Tänasel pildil minu tulevane töökoht. Minu aadress: Fjordurvagur 10. Kool on Fjordurvagur 3, nii et palju liikuma ei pea. Kui ei taha sõpradele just külla minna...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar