Külastajaid:

counter

kolmapäev, 13. mai 2009

Islandi linnud on täiesti kombevabad

Kena jätkuvat kevadet! Selle sissekande pealkirjast ei maksa mingeid nilbusi otsima hakata, Põdra Mati on jätkuvalt aus abielumees ja suvevaheaeg (kui palju nüüd just puhkus) läheneb pealegi jõudsalt. Jutt tuleb täiesti ehtsatest fauna esindajatest.

Tänasel Bakkafjörduri-sõidul oli neid va tiivulisi nii minu minekul kui tulekul niivõrd palju ennast kuumale asfaldile peesitama sättinud, et umbes kolmel korral ei jäänud palju puudu teelt väljasõidustki. Mingit statistikat selle kohta, kui loll või tark üks või teine linnuliik parasjagu on, ei saa isegi teha, sest jätkus neid igasse suurusesse, linavästrikust kuni hanede-partideni välja. Paar luike hoidsid ennast siiski teest tiba eemale.

Sekka juhtus mõni neljajalgnegi. Lammaste poegimine on praegu täies hoos ja mõned hoolitsevad vanemad kaaberdasid oma paarinädalaste talledega samamoodi mööda teeääri.

Muidugi ei olnud mul jälle siis fotoaparaati kaasas, kui oleks saanud häid pilte. Sestap peab rahvas leppima paari ülesvõttega 9.mai ringihulkumisest (mis mulle järjekordse nohu tekitas).
Mis mul koolist suurt ikka rääkida. Bakkafjörduris on alati hästi rahulik. Kuigi paneb natuke mõtlema, kui on lausa nii rahulik, et üks 9-aastane tüdruk haigutab neljandat nädalat järjest kell 10.00 toimuvas tunnis ja on nii uimane, et jääb või klaveri taha magama. Praegu peaks ju ometi olema palju päevavalgust, mis teeb meeled erksaks?
Sain täna ka meili infiga, mis lugusid on ametikaaslased Kaitseliidust välja pakkunud esinemiseks 22.juuni õhtul. Tõtt-öelda loodan, et pillimehed seda nimekirja tiba korrigeerivad minugi abita. Paar asja on nüüd küll täiesti ajast ja arust.
Heakene küll. Eks homme jälle päev. Koolis hakkasid eksamid peale, loodetavasti ei häiri see minu tööd. Kui, pean jälle kurja häält tegema. Tavaliselt see aitab.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar