Külastajaid:

counter

laupäev, 8. mai 2010

Kurat küll, jälle jamad lennuliikluses


Vaatasin just Islandi erinevate lennufirmade (Flugfelag Islands, Icelandair, Icelandexpress) veebilehti. No aitäh. Läheb vist jälle loteriiks. Tõsi, on üks hea uudis ka. Et just seesama minu lennuk (SAS-i lend Oslosse kell 11:40) läheb Keflaviki lennujaama andmetel vähemalt täna ilusti oma ajal. Aga kauaks sedagi. Tuul pöördub ja asjad paugupealt jälle teistmoodi...


Nüüdsest pean mitu korda päevas vaatama üht linki, mille Kaldo saatis ja kust näeb ära, kuidas tuhk liigub ja kus on millised lennupiirangud. Sealt lingilt see näidisfotogi minu jutu juurde pärit. Ja siis tuleb muidugimõista pidevalt jälgida Keflaviki lennujaama infi ja Reykjaviki lennujaama infi ja veel sadat asjandust ja reageerida igale väiksemalegi muutusele.
Plaan B-d ei ole minu ajudes lihtsalt olemas. Kui 12.mai hommikul siselennud ei lenda, on ainuke võimalus oma kodualevist ära liikuda kella 13:45 bussiga, see on kell 18:15 Akureyris. Reykjaviki buss läheb 13.mai hommikul kell 8:30 ja jõuab kohale kell 14:25, aga lend läheb Keflavikist juba kell 11:40. Ühesõnaga igatpidi p*rses sellisel juhul.

Enam ei julge lubadagi, et planeeritud ajal kodus olen. Selge, et asjade selline käik ei tee rõõmu. Võite ajaviiteks kihlvedusid sõlmima hakata, millal ja millega saabun.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar