Külastajaid:

counter

laupäev, 29. mai 2010

Minu lähima aja kalenderplaan

Täna: kella 10-14 tegelen sellise asjaga, mille vastet islandi keeles vist polegi olemas. Lõhun puid. Seda tegevust jätkub veel mitmeks päevaks. Kella 15 paiku tulevad mõned külalised, kella 17:30 lähen Lavassaarde vaatama Pärnumaa tantsupidu. Kell 22:00 hakkab telekas tsirkuseetendus, mida mingid idioodid millegipärast lauluvõistluseks nimetavad. Pedevisioon või mis ta nüüd oligi.
Pühapäeval: kell 7:30 olen täies mundris Tallinna maanteel, laen paar pilli peale ja sõidan Põltsamaale. Seal on koondorkestri õppus ja siis lülitume Jõgevamaa laulupeole. Millalgi hiljem õhtul jõuan ehk tagasi ka.
Esmaspäeval: ei tea veel päris täpselt. Marie klassijuhataja kutsus klassiekskursioonile Muhu saarele. Aga kõik sõltub ilmast. Kui ikka ladistab vihma sadada, pole asjas mingit mõnu. Ja kui on mingi +24 ja päike paistab silmaauku, on teistpidi jama.
Teisipäeval, kolmapäeval, neljapäeval ja nii edasi: tegelen loomingulise tööga. Lubasin Saanile ühe asja ning tuli ka üks mõnesajaeurone tellimusekene Soomest. Leht tahab ka Islandi-seeria lõpulugu.
Nii me siis elame siin. Vaheldusrikkalt.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar