Külastajaid:

counter

pühapäev, 18. aprill 2010

Aeglasemalt, aeglasemalt, Põdra - ega sa mingi jänes ole

Kurat küll. Vähemalt iseendale antud lubadusi võiks ju täita. Pärast seda, kui viieteistkümnest Kikerpuu seadest oli kaheksa valmis (mõnedest paar varianti - erinevates helistikes ning modulatsiooniga), kirjutasin nii tellijale kui teistele esitajatele, et panen nüüd pidurid peale ja tilgutan teise poole lugudest pikema perioodi jooksul ühekaupa. Asja mõte oli, et ei hakkaks ennast liiga kordama. No mingis osas on see muidugi paratamatu, nii-öelda minu käekiri, mille järgi asjatundjad suht kergesti tegija tuvastavad. Aga nii üldiselt, noh.
Ei ole see pidurite pealepanek küll kuidagi välja tulnud paraku. Vaatasin just - 13.aprillil saatsin esimesed kaheksa lugu teele, siis vahepeal ühe päeva võtsin Popside palvel ühe hoopis teisest ooperist loo vahele, ja sealt jälle edasi päev ja lugu. Praegusel hetkel on kell kohaliku aja järgi 0:45, loost number kaksteist on valmis eelmäng, lõpp, trummid ja bass ning siit-sealt natuke mingeid tähtsaid repliike. Ja pole ka sellist tunnet, et und oleks. Pean vist kasutama oma koduapteegis leiduvate väikeste roosade tablettide abi, kuigi need teevad mind hommikul ohmuks. Pluss veel üht asja, aga saare peal viibides seda nagunii vaja ei lähe. Sitta kah, selle looga ehk kaks tundi on veel nokitseda, mitte rohkem. Mahub traditsiooniliste pühapäevaste pannkookide ja Mart Eriku muusikatunni vahele kenasti kuhugi ära.
Ah jaa, olen siin kirjutanud viimasel ajal kogu aeg mingist Kikerpuu värgist, aga pole veel hinganud, mis värk täpselt on. Asja nimi niisiis puhkpillimuusika gala, mis toimub 15.mail Eesti pasunavärginduse tõenäolises sünnilinnas Tormas. Mina rohkemat ei tea sellest üritusest, kui et minult telliti seaded 15 hitile, olgu nood siis siinkohas üles loetud (mitte kontserdi järjekorras, sellistesse asjadesse mina sekkuma ei hakka):
1.Kui ainult aega jääks
2.Sa äratasid luiged minus lendu
3.Mure meeltes taob
4.Ei kustu lootus
5.Taas punab pihlakaid
6.Aarete saar
7.Kui kustund päiksenaer
8.Trummitüdruk
9.Anna andeks
10.Ootus
11.Langevate lehtede aegu
12.Meie kaks
13.See kaunis maa
14.Mu süda oled sa
15.See rõõm on elust endast
Orkestriks siis Popsid ja solistid tulevad Torma kammerkoorist. Arvestades minu tööraha suurust tunduks väga loogiline, et neid asju ekspluateeritaks rohkemgi kui sellel ühel korral. Eks paistab. Igatahes fänniklubil tasub küll seda kontserti kuulama sõita, mis siis, et peaaegu Eesti teises otsas toimub.
Hea küll, teeme katse väheke puhata. Eks homme juba näeb, mis edasi saama hakkab.

1 kommentaar:

  1. Soovitus: Kasuta ainult neid tablette mida PEAD võtma. Ära kõrvalt olevaid võta. Sõltuvus jms. võib tekkida.
    Kui ühel ööl pole und, mine järgmine päev varem, aga hoidu tabletidest!

    Diagonaalis isegi neid tekste lugedes tundub et sul käsi kohe tabletide järgi haarab. Kurb muidugi :(

    VastaKustuta