Külastajaid:

counter

reede, 30. aprill 2010

Tea, kas see on mingi aprillinali w?

Mäletan oma kaugemast lapsepõlvest kedagi väitmast, et aprillinalju võib teha ka viimasel aprillikuu päeval. Nagu täna ongi.
Igatahes on kaks vanemate klasside õpilast järjest puudu olnud. Eile harjutasid nad muidugi allkorrusel hoolega näidendit, paar last tulid mulle tundi ka värvitud nägudega - ehk siis korraldavad täna kuskil mingi etenduse?
Oma kontserdi pärast ma väga pead ei valuta, asjad sujuvad normaalselt. Aga keegi ei tea, kas kunagi koidab ka selline päev, kus erinevad õpetajad omavahel oma tegemistest räägivad. Või kasvõi direktori vahendusel. Saaks kindlasti asju paremini planeerida, keegi ei peaks ootama tühjalt ega tundma, et keegi võtab kelleltki lapsi ära.
Sedagi ei tea veel, kuidas kulges väljakuulutatud konkurss muusikaõpetaja ametikohale (oli kohustuslik korraliselt korraldada seoses minu lepingu lõppemisega). Kui paljud seda kohta tahtsid, mida hinnati (oli lihtsalt paberite esitamine) ja kes välja valiti. Võin ju vaikimisi eeldada, et professionaalsete parameetrite poolest oleks minuga raske konkureerida - aga tore oleks sellele ka kinnitust saada. Sest vastupidisel juhul läheb suure reisikohvri soetamisega kiireks. Olen ju viimased korrad jalutanud Eesti ja Islandi vahet, käsipagas kolme paari sokkide, kahe T-särgi ja kahtede aluspükstega näpu otsas kõlkumas...
Hea küll, kaen perra, kas väiksemad õpilased ennast näole annavad. Homme ju töörahva püha, mõned võivad olla juba seda tähistama sõitnud.
TÄIENDUS KELL 15:12. Tänase päeva lühikokkuvõte. Kohal olid: 1)Benjamin, klaver 1.klass; 2)Heimir, plokkflööt 2.klass; 3)Alfrun, plokkflööt 2.klass; 4)Björg Elva, akordion 2.klass; 5)Bergthora, kitarr 5.klass. Puudusid: 1) Gudmundur, kitarr 10.klass; 2)Arnar Freyr, akordion 9.klass; 3)Thorhallur, trummid 5.klass; 4)Rosalind, klaver 8.klass; 5)Emilia, klaver 6.klass; 6)Johann, kitarr 8.klass. Oli väga sisukas tööpäev.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar