Külastajaid:

counter

pühapäev, 25. aprill 2010

Pühapäeval kell 13:50 - käivitub plaan B

Muidu on ju täitsa tore lennufirma kulul logeleda. Katus pea kohal ja kolm korda päevas antakse süüa ja puha. Südalinn pole ka kaugel. Ning tööandjal poleks öelda mitte kui midagi - force majeure.
Aga sihuke asi lihtsalt, et pean korrapäraselt omale üht ja teist rohtu manustama ja selle asjaga ei osanud ma muidugi arvestada. Nii et esmaspäeval oma koduauuli jõudmine on sõna otseses mõttes elu ja surma küsimus.
Eile käisime pisut lihtsalt niisama linna peal, uurisin väikese tagamõttega igaks juhuks bussiühendusi Reykjaviki ja Akureyri vahel, toitsime Tjörneni ääres veelinde... ja kell 15:10 tuli SMS, et ei mingeid lende 24.aprillil, uued uudised pühapäeval kell 8:00. Selle jutu peale tuli koheselt õlleisu, 4 x 1,2 liitrit. Muuseas sain teada, et sellel kohal, kus ma Reykjavikis alati istun, on nimi ka. Hemma og Valdi, jätke meelde.
Täna kell 8:00 tuligi SMS, et uued uudised kell 10:15. Ja siis tuli SMS, et uued uudised kell 12:15. Ja siis, et täna siselende ei lennata, uued uudised kell 6:30. Helistasin klassivend Kaldole, kellel oli inf (tuttav lendur), et kindlasti ei lennata ka homme ja et see lennuvaba olek võib venida lausa nädala pikkuseks. Niikaua muutub tüütuks isegi Reykjavikis. Ütlesin seega lennu üles ja hakkan mööda maad tulema. Täna kell 15 läheb buss ja on kell 21 Akureyris. Homme on veel neli tundi sõitu Thorshöfni. Nii et kõik plaanid Akureyrit natuke rohkem näidata lendasid seekord vastu taevast. Aga ehk jõuab veel mais.
Kuulu järgi on Akureyri lennujaamas praegu korralik hullumaja lahti seoses sellega, et nii Iceland Express kui Icelandair on mingid lennud sinna suunanud. Eks ma kunagi kuulen täpsemalt. Seniks - hoidke pöialt, et maanteed oleks ikka alles!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar