Külastajaid:

counter

teisipäev, 19. jaanuar 2010

Asjad paistavad toimivat

Teen tänast sissekannet vahetult enne lõunavaheaega. Et palusin igaks kümneks juhtumiks eilsele päevale (esmaspäevale) tunde mitte panna, lähevad selle nädala tunniplaanis kõik päevad kella 16:00-ni.
Jumal tänatud, see pidev piitsutamine, millega siin kolm ja pool kuud järjest tegeldud sai, on vilja kandnud. Õpilased on saavutanud hea püsivormi ja on võimelised asju omandama oluliselt kergema vaevaga kui sügisel alustades. Isegi kuuajaline paus pole mõjunud. Nüüd võib tempo rahulikuks tõmmata ja lasta asjadel omasoodu kulgeda.
Mariest ka paar lauset. Islandi keele tundides tegeles täna nende koledate kohalike tähtedega - í, á ja ó. Ning sai teada, mis asjad on ís, sól, rós, lás, ár, síli, ól ja ás. (Kolme sõna nendest ei teadnud ma ise kah, muuseas.) Ujulatunnis ei saanud mängudest küll eriti aru, aga ujub selle eest väga hästi. Käis esimeses flööditunnis ka ära ja oli täiesti üllatunud, et issi räägib täpselt samu asju kui õpetaja Leonora - ikka et parema käe 4.sõrm ei tõuse suvalisel ajal üles ja et hingata tuleb õigetes kohtades ja et lugu ei ole sellepärast sitt, et esimese kohaga lehest maha ei tule. No mis ta mõtles, et tuleb siia pulli tegema w?
Niisiis, paneme aga samas vaimus edasi. Pange teie kõik ka.
POST SCRIPTUM, kell 13:25. No nii, hakkab pihta. Üks lapsevanem just helistas ja küsis, kas Marie võib tema lapsele külla tulla. Ega ma muidugi sõrgu vastu ajama ei hakanud, seda enam et pole vaja ju jõuda mingile kindlale bussile ning "kaubanduskeskus" on kah tilluke. Lihtsalt mõtlen, kuidas lapsed üksteisega suhtlema saavad...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar