Külastajaid:

counter

kolmapäev, 27. jaanuar 2010

No ei tea, kas läheb nüüd talveks kah w?

Öine uni oli ausalt öeldes tiba rahutu. Islandi Eriline Lumi või täpsemalt öeldes vastikud jäänõelad peksid nii kõvasti vastu akent, et Griegi klaverikontserdi algus oleks selle kõrval tühine piuks olnud.


Igatahes oli hommikuks maa päris kenasti valge ja maanteede kaardil põhjaosa jällegi sinise-kollasekirju. Sellist ilma lubab põhimõtteliselt nädalavahetuseni, sademete kaardilt on kah mingid sajupilvede laigud näha. No ehk siis saab Islandil talve ka natuke, muidu hakkab juba jõle imelik, kui kuuled hädaldavaid hääli oluliselt lõunapoolsemalt Eestimaalt - et miinus 29 ja auto ei käivitu ja veed kogu majas kinni... Teisalt, päris sellist talve ei tahaks ka, nagu mineva aasta märtsis, et kaeva ennast uksest läbi.


Marie koolis on kogu selle nädala käinud mingi tantsuõpetus ja reedel saavad vanemad vist millalgi pealelõunal õpitut ka näha. Ise püüan ühest kitarrivrakist mängukõlblikku riista kokku meisterdada, et pisutki leevendada pillipõuda. Sinna nahka kaks viimast õhtupoolikut eelkõige läinud ongi. Aga ehk isegi õnnestub.


Katsuge siis seal Eestimaa pinnal mitte lõplikult ära külmuda !
SISSEKANNE TÄIENDATUD KELL 18:13. Tänase päeva pommuudis on muidugi see, et siinsamas meie külje all (autoga sõites 20 km, aga üle vee paistab sündmuskoht kätte) ujus Islandile üks kiskjaline. Nende saatus saab paraku olema kurb, ja kohalik võmm tegigi talle otsa peale. Ületas muidugimõista riigi ringhäälingu uudistekünnise, link siin:

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar