Külastajaid:

counter

laupäev, 16. jaanuar 2010

Nii, ja nüüd tööle tagasi

Ongi talvepuhkus kenasti läbi. Kaks pooltühja kohvrikest pakitud ning homsele 6:50 Tallinna bussile piletid ostetud.
Uut on tolles minekus seda, et võtan üheks kooliveerandiks endaga kaasa ka Marie. Usun, et ta saab palju positiivseid emotsioone ning eluks vajalikke oskusi. Kuigi esimesel pilgul võib paista natuke kohutav, et nii noor laps ja teisekeelses keskkonnas... aga vähemalt flöödi harjutamiseks jääb aega kõvasti. Ning tänapäeval on ju e-kool, ja Skype abil saab isegi etteütlust kirjutada. Õpetaja Tiiu pani pigem südamele, et ärge üle pingutage, nautige olukorda.
Kooliuudistest on teada, et tšelloõpilane on lahkunud, üks kitarriõpilane tulnud ja üks pianist vahetab klaveri kitarri vastu. Nii et olukord on kontrolli all. Ja arvan ka, et teen märtsi lõpus ühe suure kontserdi asemel neli-viis väiksemat. Khm... loodetavasti ei suvatse keegi lihavõttevaheaja eel nädal varem uttu tõmmata.
See tööveerand Islandil kestab 67 päeva, 25.märtsil hakkame tagasi lendama. Kes teab, ehk tuleb vahepeal ka mõni külaline - aga lubanud on seda juba paljud, paljud, tegudega on tiba teistmoodi. Aga noh, jälgige hoolikalt sissekandeid!
Ja - Tartsil on täiesti perverssel moel õigus. Juba kipungi Islandile tagasi. Ehkki olen kogu aeg öelnud, et käin seal ainult tööd tegemas.
Oma hiljutisest sünnipäevast ei ühtki lauset. Toimus.

1 kommentaar: