Külastajaid:

counter

pühapäev, 24. jaanuar 2010

Nädal läind nigu niuhti

Ah et juba pühapäeva õhtu? Täitsa uskumatu lausa.
Tõepoolest lendab aeg palju kiiremini, kui lisaks oma töisele tegevusele tuleb olla ka kuri lapsevanem, kes peab jälgima, et enda järelt ikka ilusti koristataks, otsitaks kooliminekuks välja enamvähem normaalse väljanägemisega riided, käidaks duši all, kammitaks juukseid, ei kuulataks liiga palju nõmemuusikat, saati veel otse kõrvaaukudesse topitavate klappide abil, ei istutaks päev läbi arvuti taga ega söödaks üleliia palju. Seda ka muidugi, et jääks aega flöödigi harjutamiseks.
Sellest kõigest hoolimata olen ikkagi graafikus kõikide asjadega, mida olen kuskile tellijatele lubanud. Ega pole lohakile jätnud ka ühtki õpilast. Lihtsalt pean korra kontseptuaalselt mõtlema, mida ikkagi täpselt nende lihavõttekontsertidega teha. See on juba selge, et ühe suure asemel mõned väikesed, aga kellega, kus ning millal, vajab tiba seedimist. Ehk kujundan algava nädala jooksul mingi esialgse plaani valmis ja pean ülemustega nõu. Liiga üle ei tahaks ka pingutada.
Esimese nädalaga on kulunud senisest oluliselt rohkem: prügikotte, dušigeeli, peldikupaberit, piima, puuvilju ja nõudepesuvahendit. Kilekott pessu viidavate mustade riietega on juba ka täis saanud.
Senisest oluliselt vähem on kulunud: õlut. Õigupoolest pole teda üldse kulunud, viimane oli Tallinna lennujaamast kaasa ostetud ja Arlanda lennujaamas lipsu taha lastud 0,33-liitrine purk Saaremaa Tuulikut. Hakkab juba endalgi imelik... Aga pärast homset ülipikka päeva, nonstop kella 8:00-18:45, luban omale siiski ühe. Ega inimene pole kaamel, kes võib nädal aega järjest ilma joomata töötada !

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar