Külastajaid:

counter

kolmapäev, 20. oktoober 2010

Jätkuks ilmateemale

Tegin täna kell 12:20 Bakkafjörðuris nii jubeda foto, et pean täitsa mõtlema, kas tahangi seda lugejale näidata. Õnneks on minu ainuke arvuti, millel Bluetooth peal, nii uimane, et äkki läheb vahepeal tahtmine pealt ära.

Þórshöfnis on õnneks pisut soojem ja maa suhteliselt roheline, aga tuul on ikkagi ülikõva. Mnjah, ja siis juhtusin nägema, kuidas Bergþóra kuuendast klassist üle õue muusikakooli poole lippab. Seljas täpselt niipalju, nagu kannavad kogu maailmas sellised, kelle kohta kolleeg Risto kasutab mürgist, ent 200% tabavat väljendit "tisse veel pole, aga iseloomu on selle eest topelt". Õlad paljad ja naba veel eriti paljas... no ma siis küsisin, kui ta kohale jõudis, et "kannski þú takir af skyrtu burt, eftir öll gott veður, sólin getur jafnvel tekið?" Parasjagu tunnis olnud Svanhilduril oli muidugi nalja nabani, ta on väga taibukas laps ja saab minu sarkasmidele päris ilusti pihta vaatamata minu suht vigasele islandi keelele.

No igatahes, kui direktor hiljemalt reedel ei kirjuta, et Bergþóra on haige ega saa seetõttu tundi tulla, siis võin lubada, et ei joo nädal aega ühtki õlut.

Aga vähemalt kõik tunnid läksid küll igatpidi ilusti!

EDIT kell 21:30 GMT. Tahtsin öelda, et Þórshöfnis OLI õnneks pisut soojem ja maa suhteliselt roheline. See, mis siin praegu käib, on lihtsalt jube, sihuke tuisk, et anna aga olla. Sellepärast panin ka ikkagi selle keskpäevase pildi üles, väheke lumine ju ta on, aga vähemalt ilus päikesepaisteline ilm.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar