Külastajaid:

counter

laupäev, 23. oktoober 2010

Töö läheb libedalt ja alkoholivabad joogid maitsevad hästi


Internet on tegelikult päris hea leiutis. Esiteks sai selle nädalavahetuse orkestri õppus nii ilusti Facebooki abil kokku pandud, et kõik jookseb nagu kellavärk. Teiseks, kui on vaja midagi parandada või täiendada, ei pea kohe postkontorisse tormama. Nii nagu täna, Kaido helistas ja palus, et ma lööksin ühes loos esimese trompeti partiis kahehäälsused lahku ning teises loos teeksin metsasarved in Es. Kümme minutit klahvide klõbistamist, siis meilisaatmisprogramm lahti ja tehtud. Ning kolmandaks - leidsin ühe aadressi, kus pakuti täitsa tasuta tervet "My Fair Lady" klaviiri. Pole seega seda muret, et peaksin kuskilt teatrist kerjama, kui tahan mõnd lugu seada. Kuna tööhoog on ilusti sees, viskasingi sealt klaviirist ühe laulusaate valmis, just hetk tagasi saatsin Kirna õppekeskusesse.


Kenasti liigub ka tigupost, üleeile sain kätte oma uue ITIC-kaardi ja ühed noodid, millised pidin paberkandjal saatma, jõudsid ka Tallinna täpselt orkestri väljasõidu ajaks.


Natuke kurvem lugu, et kui vaatasin erinevaid Eestisse jõudmise võimalusi detsembri keskpaigas, siis ega neid teab mis palju olegi selliseid, kus oleks korraga täidetud kaks tingimust: 1)hind normaalne ja 2)ooteaeg lendude vahel mitte väga pikk. Praegu ongi täpselt selline seis, et 15.12, 16.12 ja 17.12 on iga päev üks normaalne ja üks "käib kah" lend. Järgmine nädal räägin direktoriga asjad läbi, paneme jõulukontserdid paika ja ostan siis kohe piletid ära.


Ja lõppu väike seletus, miks ma tarbin alkoholivabu jooke. Lubasin mäletatavasti, et kui Bergþóra, kellele meeldib poolpaljalt ühest koolist teise liikuda, pole reedeks haigestunud, jätan nädala jooksul viimase kui ühe õlle joomata. Ei jäänud haigeks, raip. Reedel oli kenasti tunnis, ja jätkuvalt sama olematus riietuses, lihtsalt musta särgi asemel oli valge selga tõmmatud. Mnjah, alahindasin Islandi laste karastatust. Aga mees peab oma sõna pidama, nii et kuni 29.oktoobrini Eyrinisse ega Vinbuðinisse asja pole.


Egas midagi, tõmban tänaseks otsad kokku ja kodu poole.


22.oktoobri Pärnu Postimehes oli minu järjekordne kirjandusteos kah ära trükitud. Nüüd nad raiped paremaid lugusid enam internetti täies mahus üles ei riputa, aga kellel huvi, suhelgu minuga personaalselt, võin oma loo meiliga saata.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar