Külastajaid:

counter

teisipäev, 5. oktoober 2010

Tüüpiline teisipäev

Nii nagu paljudel kordadel siin maal - jälle pisike paus. Arvatavasti põhjustatud sellest, et Vala ema pole saanud tundi tulla ja laps üksi ei julge. Tüdruk on väiksemast peast olnud pikalt tõsise haiguse küüsis ja seetõttu palju haiglates, sellised asjad tihtipeale sõltuvust vanematest kõvasti suurendavadki. Aga muidu saab asjale pihta küll, näpud leiavad plokkflöödi avasid juba väga kenasti ja kolme esimest nooti üksteisest eristab. See, et väikesed lapsed suurt onu kardavad, on paratamatus.
Hommikul vihastusin oma arvuti peale jätkuvalt - ei tööta ise ega lase ka teistel töötada. Täna seetõttu panen koolimajas pikemalt, saan ühe teose lõpuni.
Edasi selgus koolis, et kuskilt laseb ilmselt katus läbi, sest põrandale oli kõva loik tekkinud. Esiotsa aitab vana hea ämber, aga korda peab asja kuidagi saama, praegu tilgub väga ohtlikult elektrijuhtmete lähedalt... üks pauk ja poolemiljoniline sünt perses. Mees lubas lõunast asja uurima tulla.
Muidu aga rutiinselt - lapsed õpivad, kui suudavad. Reeglina sellel aastal pigem suudavad. Asi seegi.
Daguri kitarril vahetasin ka bassid ära, olid juba õige räbalaks mängitud. Üks pakk keeli on veel, need lähevad homme Guðruni pilli peale, ja siis jääb sahtlisse ainult paar tiiskanti avariijuhtumiks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar