Külastajaid:

counter

pühapäev, 10. oktoober 2010

Loominguline nädalalõpp


Kaks puhkepäeva läksid seekord tõesti kiiresti. Või no mis puhkepäevad niiväga ikka, praegu on mul "hullutuurid" ehk poliitiliselt korrektselt väljendatult loominguliselt aktiivne periood peal.


Laupäeva alguseks tuustisin kuskilt kooliarvuti sügavustest välja ühe loo, millega hakkasin kohe 2009.aasta veebruari lõpus Islandile tulles tegelema (viisipõimik "Mary Poppinsi" meloodiatest full concert bandile), aga mis mingil salapärasel põhjusel pärast teise teemaga poole peale jõudmist seisma jäi. Soojenduseks kuulasin ta läbi ja mõtlesin, kuidas asjaga edasi minna.


Siis tuli traditsiooniline ujula aeg, pea oli nii muusikalisi mõtteid täis, et peaaegu oleks piinlik lugu juhtunud. Käisin nagu kord ja kohus enne ujulasse sisenemist duši all, jõudsin juba paar sammu teiselpool ustki teha, kui tundsin, et õhk käib allpool naba kuidagi liiga vabalt läbi... nojah, selge, et pärast dušši võiks ka ujumispüksid jalga tõmmata. Hea on, et sellel ajal mingit liikumist ümbruskonnas ei toimunud - liputamise eest võib ehk koolist isegi kinga saada. Ega see, et ise pole ammu näinud, tähenda seda, et teistele näha ei ole...


OK, tegin oma veeprotseduurid ära ja siis edasi Mary Poppinsi kallale. No nüüd on tubli kaks kolmandikku valmis, algaval nädalal loodan lõpuni jõuda. Vahepeal harjutasin natuke flööti ja trummi, et õpilased minust ette ei jõuaks (klaveri ja kitarridega seda muret hetkel veel pole) ning tegelesin ajakirjandusega. Põhilugu tuleb mul niisiis Islandi tee-ehituse suurimast projektist Héðinsfjarðargöngist ehk 15-kilomeetrisest ühendusteest Olafsfjörðuri ja Siglufjörðuri vahel, mis saadab ajaloo prügikasti 69 (suvel) ja 234 kilomeetrit pikad ringisõidud. Pilt selle tunneli Olafsfjörðuri poolsest otsast.


Jõudsin veel kodustega skaipida, natuke Eesti uudiseid lugeda, kirjutada direktorile pikema kirja, mis mul kuni jõuludeni plaanis - ja läbi see nädalavahetus oligi. Eks uus nädal too kindlasti jälle midagi uut ja huvitavat.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar