Külastajaid:

counter

laupäev, 27. november 2010

Homme hakkab siis pihta


Jajah. Ongi homme juba esimene advent käes. Kitšimaigulisi jõulukaunistusi juba kõik majad täis ning poes igasugustele piparkookidele 40 protsenti alet. Tänavavalgustuspostide külge pole küll veel jõutud viisnurki üles riputada, aga küll see töö hljemalt esmaspäeva jooksul ka ära tehakse, olen enam kui kindel.


Tegelikult, ega ma täna eriti enam nende homsete asjadega ei tegelenudki. Ainult käisin koolimajas ja võtsin kapist kingad, sest pean kontserdil pisut orelit näppima ja seda juba armeesaapad jalas ei tee. Eile vahetasin basskitarril keeled ja saatsin Vopnafjörðurisse meili, et minuga võib ikka 9.detsembril kindlasti arvestada. Asjad on no nii valmis kui valmis nad olla saavad, ja homne kontsert tuleb ka kontseptuaalselt teistsugune kui eelnevate aastate omad on olnud.


Vaatan, ehk suudan ikkagi Saani jaoks 6.detsembriks sellest Aadu Regi marsist midagi välja võluda. Tulin täna ühele mõttele, aga siis hakkas mingi bänd all proovi tegema (õhtul miski läbu) ja mul kadus järg ära. Nokitsen õhtul kodus pisut edasi, aga mitte väga pikalt.


Üks minu jaoks naljakana tundunud tähelepanek ka tänase sissekande lõppu. Uurisin veelkord kõiki allesjäänud mõistliku hinnaga lennupakkumisi Islandilt kuskile sellisesse punkti, millega on ka Eestil ühendus olemas.


Helsinki oli liiga kallis ega sobinud ka kellaajad (jõuaks alles laevale, mis saabub Tallinna kell 1 öösel).


Ja... lennata Varssavisse ning sealt bussiga Pärnu tulla on rohkem kui 300 EEK odavam kui lennata Riiga ja tulla bussiga sealt. Hakka või mõtlema. Muidugi sõltub, mis esmaspäevaks Kopenhagen-Tallinn lendude hinnad on. Ja selge, et mugavalt, kiiresti ja odavalt ühekorraga ei saa.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar