Külastajaid:

counter

pühapäev, 21. november 2010

Nii see tuju ära rikutaksegi...

Persse. Oskasin jälle lennupiletite ostmiseks õige aja maha magada.
Hakkasin siis täna uurima, kas on targem minna Stockholmi, Copenhageni või Helsingi kaudu... aitäh. Icelandair kõikidel lendudel economy klassi piletid müügilt juba maha võtnud ja järgmine ühik on economy flex, umbes 56 000 ISK kanti, nii et poole kallim kui enne.
Tuleb seega jälle Icelandexpressi tülitama hakata, kogu nende point-to-point lendude võlude ja valudega. Praegu ongi põhimõtteliselt ainult kolm normaalsena tunduvat varianti jäänud:
1)Icelandexpressiga 14.detsembril kell 7:00-11:05 Copenhagenisse ja sealt kell 15:00-17:35 Eesti Õhuga edasi Tallinna, hetkehind ca 225 eurot;
2)Icelandexpressiga 14.detsembril kell 7:00-9:55 London-Gatwickisse, sealt mingit moodi jõuda London-Stanstedi ja kell 15:15-20:00 Easyjetiga Tallinna, praeguse seisuga hind ca 285 eurot;
3)ja kui mitte midagi muud enam üle ei jää, siis 15.detsembril kell 14:55-19:50 Icelandexpressiga Varssavisse ja sealt bussiga järgmise päeva lõunaks Pärnusse (kole-kole).
Edaspidi, tahan ma siis järgmisel aastal Islandil jätkata või ei, lasen omale kõik õppeaasta jooksul toimuvad kontserdid ja muud tähtsad üritused kuupäevaliselt töölepingusse sisse kirjutada. Ja siis ostan esimesest palgast kõik lennupiletid soodsa hinna eest ära.
Eks see jama sellest ongi praegu tekkinud, et ega ma ei tea ikka veel oma viimase jõulukontserdi täpset kuupäeva. Äkki direktor eeldab, et ma peaksin selle ise ütlema?

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar