Külastajaid:

counter

esmaspäev, 8. november 2010

Võitlus kodukahjuritega


Tänane päev algas silmipimestavalt hästi. Olin küll eile bensukast ostetud paari hiirelõksu suhtes pisut skeptiline, sest polnud sellist varianti veel näinud, kuhu mingit peibutuspala vaja ei lähe - aga igatahes hommikuks oli lõks silmapiirilt natuke kaugemale kadunud ja üks vastik näriline vedeles ärakärvanud olekus peadpidi vahel. Prügikonteinerisse ta igal juhul rändas, näikse nüüd, kas see jutt vastab ka tõele, et pärast edukat aktsiooni võib selle lõksu minema visata, hiired hoiavad eemale.


Edasi enam nii hästi ei läinud. Pudru keetsin kiiruga liiga vedela, see oli vist esimest korda üle viie aasta, tavaliselt on ikka vastupidi, pisut paks välja tulnud. Koolis olid paar suuremat õpilast uimased, väsinud ja peavaludega, Erla Salomel veel takkatippu selline nohu, et flöödimänguga küll tegeleda ei tohi. Tegime siis nii, et mängisin ette ja rääkisin fraasikujundusest. Ja koju tagasi jõudes selgus, et Marie peab kolmapäevases lugemisvõistluse finaalis kogu loo islandi keeles ette lugema, nii et kõigepealt harjutasin ise, siis proovisin mingeid helinäiteid lindistada ja saata ning õhtul hiljem kuulasin tema kodutöö üle.


Aga vähemalt päevake kirjas ja enam pole niimoodi neljakümmet päevagi jõuluvaheajani jäänud. Esimene jõulukontsert, Bakkafjörduri omadega, tuleb kusjuures juba päris vara, 28.novembril. Vähemalt on nad peaaegu valmis - kui mitte lugudega, siis moraalselt kindlasti.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar