Külastajaid:

counter

pühapäev, 7. veebruar 2010

No nüüd aitab ! Ootan konstruktiivset infi, kustkohast saab Islandil rotimürki

Ausalt öeldes ei meeldi mulle üldse keset ööd voodist üles tõusta. Kuid täna ei saanud enam muudmoodi, sest esikust kostev ragistamine muutus minu tundlike kõrvade jaoks täiesti väljakannatamatuks.
Selle põrgulärmi tegija pole ise teab mis suur, tavaline koduhiir. Aga ühe prügikoti juba järas auklikuks ja vedas mingi paberiprahi mööda esikut laiali. Täna siis juba jälle.
Probleem pole uus, lihtsalt kui käisin vahepeal kuu aega Eestis, lootsin, et kilomeetri raadiuses surevad hiired selle aja peale nälga. Sittagi.
Sellist asjandust nagu hiirelõks, milliseid Eestis saab igast pudipadi poest, vähemalt oma koduauulis pole avastanud. Reykjaviki pudupoodides ka mitte. Mürki ei oska isegi kuskilt otsima hakata. Head näpunäited teretulnud ! Muidu on stress kiire tekkima, kui nii jõhkralt und häiritakse.
Olgu peale, teine katse magamaminekuks.

2 kommentaari:

  1. tee veinipudelikork tükkideks ja prae panni peal ära vähese õliga ja pane nurka need tükid. sööb kõhu täis ja läheb ise katki. või kui muu ei aita, anna kipsi - siis läheb teine üsna kangeks. Üldiselt on olemas hiirelõksud igas tavalises toidupoes. Ega sa viinapoest ei otsinud? mine sa tea seda sinu kandi rahvast seal:)

    VastaKustuta
  2. No, kui ei saa magada sellepärast, et hiir nurgas näljendab, siis on sul tervis ikka tuksis. Iga krõbina peale ei tee normaalne inimene isegi kuulma (ta tõesti ei kuule). Kui aga kuuldakse igat krõpsu, siis inimene ei maga ja see on pingest või muust sellisest asjast.
    Vahel piisab kui keerad teise külje ja mõtled magama jäämisel millegist ilusast.
    Isiklik soovitus: Kui tahad magama jääda aga und ei tule, siis pane TV mängima (muusika või muu sobiv kanal) ning häälesta see unetaimeriga sulle sobivaks ajaks. Minul on see kuidas kunagi 30-45 minutit. Kui sa ei jää magama isegi siis kui TV vait jääb, siis oled närvis või midagi on valesti. Kui lõppu ei kuule siis on kõik korras. Viimasel juhul on vahel väiksed erandid aga neid on harva :)
    Loodan et sa mu krõbistamist blogspotis ei kuulnud :) Ilusaid unenägusid :)

    VastaKustuta