Külastajaid:

counter

kolmapäev, 3. veebruar 2010

Oleks Tartsi ajal sellised võimalused olnud...

Täna oli Mariel eesti keeles etteütlus.

Pani klapid pähe ja võttis õpetajaga Skypes ühendust, õpetaja luges lause ette, Marie kirjutas vestlusaknasse ja saatis ära.


Eile tegi töö loodusõpetuses, teemaks ilma mõjutavad tegurid. Üleeile matemaatikas, kahekohaliste arvude üleminekuga liitmise ja lahutamise peale.


Jah - kui tsiteerida kirjandusklassikut, kes käis oma lapse kontrolltööde järel Myvatni postkontoris ja saatis lahendused järgmise kirjaga, võib tõesti ainult nentida, et ajad on jõudsalt edasi läinud. Vaatad e-koolist järgmise päeva koduülesanded, meiliboxist kontrolltööd ja istud Skypes, kui on vaja suuliselt vastata. Kui ainult vähegi endal tahtmist on.


Sest Eesti Vabariigi seaduste järgi ei peaks üldse midagi tegema. Seaduses on mustaga valgele kirjutatud, et kui laps on Eestist ära ükskõik kui kaua aega siis iganes, läheb ta Eestisse tagasi tulles sellesse klassi, kus ta peaks oma vanuse järgi käima. Nii et oma asi, kas õpib või ei.


Jään siis huviga ootama, millal tuleb pildistada kunsti- või käsitöötunni tulemust või panna videosalvestus kehalise kasvatuse tunnist Youtube'i. Haridus kolib täiega netti !

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar