Külastajaid:

counter

kolmapäev, 17. veebruar 2010

Õhtul hiljem...

Täna sai peale viimast sissekannet veel paar kasulikku liigutust tehtud.

Kõigepealt korrastasin oma väga segamini läinud noodimajanduse kolmel laual. Noh, ütleme nii, et natuke olin segaduse tekitamises süüdi ka ise - aga mitte ilma õpilaste abita, kes noote alailma koju unustavad ja paljunda siis muudkui. Kiiresti, sest ega tunniaega ju raisata pole.

Seejärel tegin mõningaid Marie alalise elamisloaga seonduvaid protseduure ehk teisisõnu tegelesin vallavalitsuses mingite formaalsustega.
No ja siis pakkusid Popsid järjekordse väikese seade teha. Khm, "Bad Romance" (Lady GaGa). Ilmselt olen ma vanaks jäänud, kui ei suuda isegi pärast seitsmendat läbikuulamist aru saada, kuidas sihuke kõngadi-kõngadi kellelegi üldse meeldida võiks... aga noh, raha eest võib pasunakoorile seada kasvõi Siuru (DJ Rass & McMölder). Kuulan paar korda veel, äkki hakkab kunagi natuke meeldima.
Alustasin ka lehelugu Islandi rahvakalendriga seostuvast. Vaatan, kuhu aktsendid täpselt tõmban - aga praegu on selge see, et thorrablótil pakutaval on nimed palju koledamad kui söögikraam ise, ning et ka lõhn ja maitse ei käi mitte alati kooskõlas. Ja et jutud islandlastest, kes panevad pidu, nii et maa must, tunduvad kah tiba üle pingutatud. Eesti süldipidude kõrval tunduvad Islandi peod suisa baptistide kokkutulekuna...
Viimase uudisena see, et kuigi käisin vallavalitsuses teiste ametiisikute juures, sai mul nööbist kinni ka vallavanem. Ütles, et tahab mind lähiaegadel hakata moosima töölepingu pikendamise suhtes. Et vallavalitsus oleks väga huvitatud. No ma ei tea nüüd, mis mõttes on see uudis positiivne ja mis mõttes negatiivne. Aga palusin, et enne, kui moosimine konkreetselt lahti läheb, teatataks üks nädal aega ette, sest ka mul on mõningaid mõtteid ja kalkulatsioone. Tööd on ikka hirmus palju ja samas ei mahu nii mõnedki üliolulised asjad olemasolevatesse raamidesse füüsiliselt ära. Tahaks igatpidi asja arendada, aga ikka kahe jalaga maa küljes kinni.
See on ka tõsiasi, et põhikooli direktori kohale kuulutati konkurss põhjusel, et Heidrunil sai sellest ametist siiber. Ei tee selles mõttes eriti rõõmu, et asjad just ilusti funkama saadud.
Aga elame nii päeva-paari kaupa edasi. 24.veebruaril katsuks tähistada Eesti Vabariigi aastapäeva ja 26.veebruaril pisut mööda saart ringi hulkuda. Nii-öelda sättida oma vaimu lihavõttekontsertide seeriaks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar