Külastajaid:

counter

esmaspäev, 15. märts 2010

Harjumatult lühikesed tööpäevad sel nädalal...

Kuidas see Suvorov ollagi öelnud? Raske õppustel, kerge lahingus?
Meil kah õppused ühel pool. Täna tegime siis koos Mariega ära selle, mis oli Bakkafjördurisse planeeritud algselt eelmiseks kolmapäevaks. Tegelesime totaalselt ansamblimänguga, ühtlasi sai vajadusel mõni õpilane, kellega oli vaja eraldi tegelda, kõrvalruumi järeleaitamisele saadetud.
Kell 13:50 oli Marie kodus, mina tegin muusikakoolis koti edasi-tagasi veetavast inventarist tühjaks, skannisin kulka lepingu ning saatsin selle dubleerivalt e-mailiga, printisin veel paar tähtsat paberit välja, hüppasin tee peal läbi poest ja posti pealt ning olingi kella 14:30 tööpäeva lõpetanud. Kella 17:00 lähen veel täiskasvanutega tegelema, aga see on eraldi bisness, millega ma niisiis ei arvesta.
Homme võtan kõik ansamblid ette kolmveerand tundi korraga. Kell 15:00 saab ühele poole. Kolmapäeval tegelen Bakkafjörduri vaegtöödega, Thorshöfnis pole jällegi tunde. Ja neljapäev ongi juba esimene kontsert, hommikupoole teen tunde teise kontserdi rahvaga. Reede on niisama blabla, räägin igaühega, mis oli hästi ja mis mitte nii hästi, ning loodan oma jätkuvas naiivsuses, et keegi koolivaheajal ka uusi lugusid vaatab...
Aga mingit sellist tunnet, et oi, nüüd juba kolme päeva pärast esimene kontsert - no mida pole, seda pole. Pigem see tunne, et üheksa päeva pärast koolivaheaeg ja sellega seoses teadagi mis.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar