Külastajaid:

counter

pühapäev, 7. märts 2010

Mitte mingit õiget tunnet pole peal...

Kümne päeva pärast peaksid lihavõttekontserdid pihta hakkama. Aga kui varem on kontserdi lähedus mind erksaks (isegi ülemäära erksaks) teinud, siis nüüd ajab pigem haigutama. Kõik on nii üllatustevaba, võin juba praegu täpselt öelda, kuidas kellelgi minema saab ja miks nii läheb.
Muidu on ka kõik viimased päevad nii kuradi ühenäolised olnud. Tegelesin kellale ja kalendrile tähelepanu osutamata selle Vilsandi-filmi soundtrackiga ning jõudsin täna õhtuks omadega nii kaugele, kui oli olemasoleva algmaterjali põhjal võimalik teha. Edasi ootan huviga mingeidki vihjeid, kuidas film edasi läheb ja kui palju on veel muusikat vaja.
Sain ka selle teada, miks mu viimane palk nii häbematult väike oli. Minu ületunnid olid täitsa valesti kokku loetud ja umbes 18 tunni eest on raha arvestamata jäänud. Loodan siis, et kohe nädala alguses korda aetakse, saab kodu poole teele panna. Noh, kõik me oleme ekslikud, ja kui suured muusikud panevad teinekord passaaže peoga, miks ei või siis matemaatikaõpetaja liitmise-lahutamise-korrutamise-jagamisega eksida?
Sellega seoses meenus seegi, et kooli arvutiga hakkasid tõsisemat tüüpi jamad pärast seda, kui abivallavanem ja IT-mees ühes isikus tegi mingeid programmiuuendusi. Nüüd ei kipu arvuti enam kuigipalju minu tahtele alluma, vaid elab mingis oma maailmas. Kui tahab, saadab mu pikalt ning keerab puhkama. Küsimata siis, ega äkitselt mõnd tööd pooleli ole...
Hiired, raiped, on kah parasjagu targad. Ei taha millegipärast jalgupidi liimi sisse ronida, vaid kõnnivad kaarega mööda. Prooviksin muidu seda Tartsi retsepti (veinipudeli kork vähese õliga läbi praadida), aga pole absoluutselt veinijooja. Ainuke lootus, et Marie on ühe kassiga sõbrunenud, äkki too püüab kohakaasluse alusel ka paar närilist meie elamisest kinni.
Nii et sihuke masendavalt hall olemine. Põhimõtteliselt ka ilma mõttes, sest saabunud on soojalaine ning praktiliselt kogu lume (mida oli siin palju) ära sulatanud. Mingi +4...+5 on viimased päevad pidevalt olnud, täna käis ka +8 all ära ja nii lubab kogu nädala hoida. Pole enam seda ilusat valget talve...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar