Külastajaid:

counter

neljapäev, 11. märts 2010

Jälle kohvipaus

Projektipäevad on iseenesest üks äraarvamata tore õppimisviis. Eks nii võttes ole minugi muusikakoolis ju otsast otsani projektiõpe - kõik teadmised ja oskused selle nimel, et kontserdil esineda, ja siis hakkab järgmiseks kontserdiks valmistumine.
Ainuke nadi lugu selle värgiga, et kuna igasugune inf liigub kõva võrgumüra saatel, siis ei tea vahetevahel isegi direktor mitte eriti aegsasti, kes teevad mida ja kus. Nii sain tänase muudetud tunniplaani alles eile lõunaks ja tänase päeva jooksul suudetakse ehk homne tunniplaan anda.
Ja on enam kui tõenäoline, et osade õpilasteni inf muutustest ei jõuagi. Millest on antud hetkel ehk natuke kahju, sest kontsert on lähenemas ja rahvas tahab võtta viimast. Endal on mul täna jälle natuke kergem hingata kui eile, sest kaks õpilast said jälle kontserdiks valmis. Aga just selle ühega, kes täna puudu, oleks pisut tegemist olnud...
Vaatasin hetkel - üks tüüp, kes armastab palja persega ringi lasta (mina ei oska seoses oma vanadusega teistmoodi nimetada nähtust, kus käiakse linna vahel ja tullakse tundi, dressipüksid rebadel ja liibuvad aluspüksid täies pikkuses nähtaval), läks koos oma halvasti käituvate sõpradega mäest alla. Ju on neil mingil põhjusel vaba tund - aga huvitav, kas ta ka 18 minuti pärast mulle muusikakooli jõuab?
Eks ma siis seni tõmba hinge ja katsu võõrkeelsete lugude pealkirju islandi keelde ümber panna. Sõna "kohvipaus" ei saa antud juhul väga tõsiselt võtta, sest viimati panin ma töö juures kohvimasina üürgama eelmise aasta 2.aprillil. Sealtmaalt vedeleb praktiliselt terve poolekilone kohvipakk koolis kapis. Kui janu tuleb, joon vett.
Eilsest veel paar kiidusõna kohaliku politsei aadressil. Tegime Mariega õhtul klaveritundi ja tulime tagasi kodu poole pimedas. Kui läksime üle tee, sõitis parasjagu politseiauto mööda, peatus meie juures ja kinkis Mariele helkuri. Nojah, minu jopel on vastavad ribad peale õmmeldud, aga Marie tunnistas, et ta pole tõepoolest viitsinud õhukese jope küljest ära kakkuda. Huvitav, kas Eesti Politsei oleks selles olukorras kohe riigikassat täitma asunud?

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar