Külastajaid:

counter

laupäev, 18. september 2010

Hakkame tasapisi aju töökorda seadma


Laupäev nagu laupäev ikka. Kõigepealt suurepärane võimalus magada hommikul, kuniks und jätkub, siis väike hommikusöök (võileivad tursamaksaga + kama, toorainega napi varustatuse tõttu eelviimane + kohv), seejärel prügi sorteerimine, hambad puhtaks ja pooleteiseks tunniks ujulasse. Olgu siinkohas ära mainitud, et vähemalt aurusaun töötab selles ujulas korralikult, no on midagigi saunalaadset.


Edasi läkski muusikalisteks tegevusteks. Hetkel on pooleli üks Popside tellimus ja üks Aadu Regi marss, mille vanapapi on oma auväärse ea tõttu pisut liiga omapäraseks keeranud. Katsun siis kuidagi nii teha, et tollest omapärast mitte kuigi suure teerulliga üle sõita, aga et muusika ikka päris U-duurist Z-duuri ka ei liiguks. Täna jätkus energiat täpselt ühe kaheksataktilise järgnevuse jaoks, aga no asi seegi. Kuniks ilmad veel suht ilusad (hommikul pisut tibutas, aga praegu on päike väljas) ning päevad päris pikad, saab seda ära kasutada, et ennast veidi paremasse loomevormi ajada. Sest oktoobris ja eriti novembris hakkab see pime aeg venima nagu täi mööda märga sedasamust, ja kui tolleks ajaks vaimu peal ei ole, tuleb depressioon kiiresti külla.


Eks homme trei lugusid edasi.


Selle liigutuse tegin ka praegu ära, et liigutasin oma veebikaamera läppari küljest tööarvuti külge. Esiteks, ega mu sülearvuti tervis kõige parem ka pole, läheb ikka suht ruttu kuumaks, kui pidiga skaipida, ja teiseks teen loometööd nagunii koolis, lauaarvutiga läheb oluliselt kiiremini ja suurtest kõlaritest on ka parem kuulata, mida teen.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar