Külastajaid:

counter

teisipäev, 21. september 2010

Tänane tööpäev kujunes veidraks


Niisiis, nagu sellest neljast uuest õpilasest veel vähe oleks, kirjutas direktor täna hommikul, et ka viies on tulemas. Üks neljanda klassi poiss tahab kitarri õppida. On mingitpidi natuke disabled ka, aga selle peale ma kostsin, et kõik muusikud on peast natuke disabled, lasku aga julgesti käia ja ärgu kartku.


Aga edasine päev kahjuks nii toredalt ei läinud. Kell 8:15 jäi tulemata Álfrún. Kell 8:45 tuli Marín ja ütles, et õpetaja unustas Álfrúni tundi saata. Vaatasin natuke tunniplaani ja kirjutasin direktorile, et saatku minu kohvipausi arvelt, ma nagunii ei viitsi kohvitada. Kell 9:15 oli Heimir kenasti kohal. Aga kell 9:45 oli Zuzanna kadunud mis kadunud, nägin ainult aknast, kuidas isa kitarri kooli tõi, kuid nende klassiruumis mitte mingisugust liikumist. Kell 10:05 tuli siis Álfrún, aga kell 10:45 Valat ei tulnud. Kell 11:20 Katrín siiski tuli - oh seda õnne, sai jälle natuke tööd teha!


Pärast lõunat kell 12:30 tuli Bjarney ka (koos emaga), aga erilise tujuta, ema rääkis, et laps ei viitsi kodus harjutada. No harjutasime siis tunnis, ja lasin emal lapsele selgeks teha, et esimene samm võtabki kaua aega, aga ära teha ta tuleb ja korralikult - küll siis edasi lihtsamalt läheb. Kell 13:00 Svanhildurit ei tulnud, kell 13:30 tuli Viktoria ja ütles, et Svanhildur oli ujumistunnis ja pärast unustas ära. No nii, ja kui kell 14:00 ei tulnud Þórhallurit ega 14:30 Grétar Stefánit, võiski päevale joone alla tõmmata. Viis käis kohal õigel ja üks valel ajal ning viis oli puudu.


Kell 14:55 kirjutas mulle ka direktor, vabandas puudunute pärast ette ja taha ning kirjutas, et ta peab õpetajatega rääkima, et nood aitaksid õpilastel meelde tuletada. No ma ei tea tõesti, miks tema vabandama peaks. Kirjutasingi vastu, et poes on märkmikud täiesti müügil, las kirjutavad sinna üles. Sellised unustamised hakkavad ikka vast sellest pihta, kas lapsi kasvatatakse kodudes võimalikult iseseisvateks või tehakse kõik ette-taha ära...
Vähemalt sain seekord kõik noodid niimoodi ette valmistada, et ei pea sellel nädalal enam kordagi tunni arvelt paljundamisega tegelema. Asi seegi.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar