Külastajaid:

counter

pühapäev, 12. september 2010

See pühapäev ei kujunenudki kõige kohutavamaks


Kartsin tänasest pühapäevast, et ei taha ega taha teine lõppeda. Seekord läks siiski õnneks.


Kõigepealt kulus jupike aega selleks, et kirjutada natuke visandeid oma järgmisest leheloost. Siis meilisin õpetaja Margusele (Mart Eriku pilliõpetaja). Edasi käisin korra bensukas, sest piimatooted olid külmikust otsa lõppenud. Muuseas "avastasin", et ka islandlased teevad kodujuustu - huvitav, kus mu silmad kogu eelmise aasta olid?

Siis vaatasin interneti kaudu, kuidas Eesti võrkpallimeeskond Hollandile mööda kotte andis, parandasin natuke oma lehelugu, valmistasin lõunasöögi ja pärast seda tegin jalutuskäigu muusikakooli. Valmistasin seal ette homse portsjoni noote, remontisin kitarrikotti, viskasin arvutist prahti välja, pakkisin asjad, võtsin kitarri ja tulin mäe otsast alla.

Lugesin läbi, mida õpetaja Margus oli mulle vastu kirjutanud, panin sealt mõne ratsionaalse iva kõrva taha, kuulasin seda lugu, mille seadet Popsid minult tahavad ning tõmbasin demblikalendrist päeva maha.


Oli kokkuvõttes vaheldusrikas päev.


Eile saatsid Marie ja Mart Erik mulle kaks pilti, mis on tehtud 14.augustil kuskil Pärnu linnas, täpset kohta ma tuvastada ei suutnud. Nagu ka põhjust, miks nad seal pilli mängisid.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar