Külastajaid:

counter

teisipäev, 3. november 2009

Mõtlemapanev saadetis

Tänane päev olekski kirjatöö mõttes peaaegu vahele jäänud - mis sa ikka mitmendat korda järjest kirjutad, et oli päev nagu päev ikka, 97% ulatuses positiivsete emotsioonidega - ent koduuksest sisenedes avastasin esikupõrandalt järjekordse reklaamlehe.
Saatjaks oli kohalik eakate ühendus, ja reklaamlehelt sain teada järgmist äärmiselt väärtuslikku infot:
1)igal teisipäeval kella 14.00-16.00 mängitakse midagi ja tehakse veel miskit, sõnast FÖNDRAÐ Google Translator igatahes aru ei saanud ja mulle see ka millegagi ei seostunud;
2)iga kuu esimesel reedel kella 14.00-16.00 on vanurite päevakeskuses lahtiste uste päev - musitseerimine, laulmine ja muidu tore olemine;
3)3.novembril õpetatakse siidimaali, 6.novembril on väike ajalootund ning 4.detsembril kirju eeskava;
4)kolmapäeviti kell 15.00-16.00 eakate vesivõimlemine.
Tormasin kohe peegli ette ennast kriitilise pilguga uurima. No ei oska öelda... habemes on natuke ja meelekohtadel täitsa palju halli nüüd küll, aga minu viimase aja soengu lemmikpikkusest (3 millimeetrit) midagi veel vastu ei läigi ja näonahk on suhteliselt sile ka.
Äkki mõni minu naissoost salaaustajatest raatsiks otse välja öelda, kui hull see mu olukord siis tegelikult ikkagi on, kui juba vanurite päevakeskuse rõõmudest osa saama kutsutakse???

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar