Külastajaid:

counter

pühapäev, 6. detsember 2009

Kümme

Kui väga täpne olla, siis ega tänane päev ole kaugeltki veel läbi. Praegu pole ju veel isegi 17:00. Nii et ehk jõuan veel midagi asjalikku korda saata, aga jäägu see siis homsesse sissekandesse.
Täna oli suurepärane võimalus vaikselt koolis korda luua. Nii nagu tavaliselt, koguneb töö käigus palju paberiprahti - poolikud lood, printeri praak, mingid kodus alustatud asjad, mida ühel hetkel oli vaja paberile trükitud kujul näha, ja nii edasi. Leidsin isegi üles ammu kadunuks arvatud pastaka, kaks markerit ning joonlaua.


Vormistasin seejärel lastelaulude põimiku lõplikult ära (probleem oli põhiliselt selles, et originaalnoodist mängides oleks palju lehekülgede edasi-tagasi keeramist), panin kitarrile uued keeled peale ja liimisin lahti tulnud sadula uuesti tagasi, mõtlesin ühele bändiloole klahvpillipartii välja (loodan poisi loomulikule intelligentsile, sest aega õppida on vähe - kuid ei kirjutanud ka midagi rasket), lugesin internetist natuke ajaloolist tausta Islandi jõuluvanade kohta, mille loodan siis järgmiseks lehelooks kokku kirjutada - ja oligi aeg mäest alla kobida.
Natuke fotokunsti ka. Täna koju jõudes tuvastas minu suurepärane nägemine, et selle sügistalve esimene hüljes on minu maja lähistele jõudnud. Panin pildikasti hästi kiiresti kokku ja selle peaaegu-et-teleobjektiivi ka külge, sain loomale isegi suhteliselt lähedale - aga pime oli, kurat. Sain hülge asemele mingeid valguskontraste vees. No kes nüüd ütleb, misasi see must laik keset kollast täpselt on? Muidu oli hüljes hästi uudishimulik, ujus mõnuga ja jälgis kogu aeg, millega ma tegelen. Eks ma siis proovi mõnikord valges pihta saada.
Nii. Käesolevat sissekannet kirjutades tuli täiesti unekas peale. Huvitav, kas sellest, et ma jätsin täna hommikul erandina kohvi tarbimata ja jõin selle asemel taimeteed? Asja uuritakse, aga praegu viskan vist natukeseks horisontaali.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar