Külastajaid:

counter

kolmapäev, 16. detsember 2009

Null

Täna on niisiis see kauaoodatud kontserdipäev käes. Hommikul magasin tavapärasest kauem, siis kraamisin jälle natuke ja läksin kooli viimaseid asju tegema (kavalehtede vormistamine, printimine ja paljundamine). Oma üllatuseks avastasin jällegi klassist Emilia ning Rosalindi oma duot harjutamas - minu arvates pingutavad nad sellega juba natuke üle, aga kuidas ma ütlen õrnas eas tütarlastele, et pisut pohhuismi kuluks pillimehele ära? Vast võtan nad uuel aastal korra ette ja räägin pisut pikemalt, mille üle tasub muret tunda ja mille üle ei tasu.
Praegu on kell kohaliku aja järgi 11:42, kohe lähen sööma ning pärast seda kodust läbi põigates kirikusse. Kella 13:00 hakkavad seal proovid pihta, olen teinud enda jaoks päris tiheda graafiku, nii et praegu pole isegi kindel, kas proovi ja kontserdi vahel pesta ikka jõuab. Proovin muidugi siiski.
Ja pärast kontserti on vaja kibekiiresti ära pakkida nii koolist kui Bakkafjörðurist võetud asjad, eks seegi võtab oma aja. Nii et kardetavasti sellest, kuidas kontsert läks, pole mahti kirjutada enne kui ükskord otsaga Reykjavikis olen. Elate üle!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar