Külastajaid:

counter

laupäev, 12. detsember 2009

Neli

Eilne õhtu lõppes puha heade uudistega. Sain kõik vajaminevad virtuaalpillimehed kenasti plaadi peale ja kontrollisin omaenda väikeste kätega üle sellegi, et jõuan kõikides nendes lugudes fono käima lükata, vajaliku pilli võtta, ise kaasa mängida ja pärast lugu ka plaadimängija seisma panna. Ning et juhe plaadimängija pulti ühendamiseks on kenasti olemas. Ja puldis vaba stereokanal. See teema on praeguseks siis oma aktuaalsuse kaotanud, tänu taevale.


Käisin vaatamata hullule ilmale natuke fotoaparaadiga kah ringi ja paar pilti isegi õnnestus. Siiski tegin hommikul natuke enne päikesetõusu, kella 11 paiku, ühe sessiooni veel. Eks toimetuse fotograafid ise vaata, neil on kordi paremad fotode töötlemise programmid kui mul oma amatöörlike vajaduste rahuldamiseks tarvis läheb. Ilusad värvid on linnas kohati küll, pole midagi öelda. Ehkki sellest ajalugu vaikib, mis numbrid järgmisele elektriarvele kirjutatakse...

Täna magasin rahuliku südamega kella 10:30-ni, tegin siis ära juba korra mainitud täiendava pildistamise, nühkisin köögis elektripliidi läikima ja asusin seejärel põhjalikult ringi tuuseldama Islandi jõulutavadega seotud artiklites. Isegi arvan, et lõpptulemus, mille Pärnu lehe jaoks vormistasin, tuli päris kobe. Head allikad - tuleb välja, et jõuluteemast on doktoritöidki kirjutatud. Ühe jõulumehikese nimele (Giljagaur, kes tuleb 13.detsembril) ei suutnud ainult eestikeelset head vastet kuskilt leida, ja ingliskeelsed olid ka natuke kahtlased. Viitasid ainult sellele, et mehel polevat peas kõik korras.

Nüüd jääb ära veel see mõni päev oodata, mis kontserdini jäänud. Aa, selle mainiksin ikka ka ära, et mul leidub isegi nii kohusetundlikke õpilasi, kes palusid minult muusikakooli välisukse võtit, sest soovivad millalgi nädalavahetusel harjutada. Selliste asjade vastu ei saa mul ju loomulikult midagi olla!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar