Külastajaid:

counter

laupäev, 5. detsember 2009

Üksteist

Kui nüüd hästi hoolsalt järgi mõelda, siis tänane päev kujunes selliseks päevaks, kus ei tegelenud mitte ühegi muusikalist päritolu asjaga. Täiesti teadlikult kusjuures, sest jätkus ka igasugu muidki tegevusi enam kui küllalt.


Päeva esimesel poolel panin kokku vastust ühele ametikirjale ning seejärel tõlkisin ühe teadusartikli resümee inglise keelest eesti keelde. Loomulikult oli selles artiklis mõningaid selliseid mõisteid, millega pole pidanud kokku puutuma ja mille lahtiseletaminegi muutub hirmus kohmakaks. Näiteks hii-ruut-testimine. Ühesõnaga selle värgiga läks plaanitust märksa kauem. Ja tegi kõhu tühjaks.

Siis skaipisin pisut ning sain muuhulgas teada, et esmaspäeval siit Eestisse postiga läkitatud jõulusaadetised (eesmärgiga, et laisk Põdramati võiks tulla pooltühja pisikese kohvrikesega näpu otsas) on juba pärale jõudnud. Islandi postiteenistuse võimekuses ma küll absoluutselt ei kahelnud, küll aga arvasin Eesti Postist oluliselt halvemini kui asjad tegelikkuses kujunesid. Noh, järgmisteks jõuludeks on vähemalt nüüd kogemus olemas, et 10.detsembrini võib südamerahuga oodata.

Praegu tegelen koristustöödega, püüan eeskätt köögis korra majja lüüa. Kui aega üle jääb, siis käin üle ka elutoa. Ning üldiselt võiks lõppude lõpuks igasugused karvakasvu mehhaaniliselt korrigeerivad vahendid samuti kätte võtta. Muidu näen mingil hetkel välja täpselt samasugune kui mees ühelt pildilt, mis mulle eile meiliti pealkirjaga "Kas teate, millega jõuluvanad suvel tegelevad?" Pole just kõige meeliülendavam vaatepilt, või mis?
Pilt tsenseeritud alaealiste kõlbelise kasvatuse huvides.

1 kommentaar: