Külastajaid:

counter

kolmapäev, 30. september 2009

Pakutakse... tööd suuremates kogustes

Täna oli siis esimene palgapäev. Pean kahjuks kohe ütlema, et seekord väga ei rõõmustanud. Õppeaasta algust ei saanud kooli poolt korralikult käima, nii et selle kuu ületunnid jäid sisuliselt olematuks.
Minusse see muidugi enam puutuma ei saa, aga kavatsen kohalikud uimakanad vähemalt järgmise õpetaja tulekuks ümber orienteerida. Nii ikka päris ei saa, et õpetaja lendab kohale ja on valmis tööga alustama - ja siis ei teata koolis ikka veel, kes tahab ja kes mitte. Olgu suve alguseks valmis mõeldud, nii et õpetaja teab juba lepingut sõlmides täiesti täpselt, kui mitme lapsega ta peab tegelema ja mis pille nad mängivad. Praegusel juhul saab õpetaja, hetkel mina siis, lihtsalt palgaga mööda pükse. Ja mitte endast sõltuvatel asjaoludel.
Eks neid nüansse, mis mulle ei meeldi, on natuke teisigi. See 4 korda 45 minutit, mis ma iga nädal Bakkafjörduri vahet loksun, võiks olla tegelikult samuti tööaeg. Ja see, et Bakkafjörduris on niipalju õpilasi, et nendega rohkem kui 20 minutit korraga ei jõua, on samuti tööõnnetus. Selle ajaga jõuab alles soojaks saada. Kurb, kui koolibuss on tõesti ainus transpordivahend.
Aga midagi huvitavat räägiti vallamajas siiski ka. Et sellest lapsevanematele suunatud aktsioonist kujunes välja teema, et üleüldse võiks täiskasvanutele õpetust jagada. Miks mitte, kui nad maksta jaksavad...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar