Külastajaid:

counter

esmaspäev, 28. september 2009

Tants valla rahakoti ümber - esimene tuur

Tänane päev kulges kohe nii rahulikus rütmis, et ei märganudki, kuidas ühel hetkel oli juba pimedaks kiskunud. Aga tegelikult oli päris oluline päev.
Vallavolikogu pidas maha esimese eelarve-alase nõupidamise, ja niipalju on selge, et muusikakool kuhugi ei kao, ega hakata ka kehtestama õpilaste piirarvu. Pikki aastaid on siin piirkonnas olnud alati õpilasi 20 ja 30 vahel, ning selle arvu järsk muutus emmale-kummale poole on äärmiselt ebatõenäoline. Õpetuse kvaliteediga ollakse 96,43% rahul, ja selle ülejäänud 3,57% moodustab üks Väga Tähtsal Ametipostil Istuv viriseja, kes ei suuda aru saada, miks peab mingeid noote õppima ja kodus pilli harjutama. Et las laps mängib oma ühte (kuulmise järgi ja jube valesti pähetaotud) lemmiklugu. Ei viitsi mina igasugustele Väga Tähtsatele Persoonidele midagi lahti seletama hakata. Ja öelda lapsele, et kõik see, mida eelmine nn.õpetaja teinud on, on äärest ääreni pulli väljaheide, ei luba jällegi minu säilinud riismed pedagoogieetikast.
Aga esialgu selle eelarvega siiski nii kaugele kahjuks ei jõutud veel, et võimalikest muusikakooli investeeringutest rääkida. Kui saaks lähema nädala jooksul mingigi rahanumbri teada, saaks teha väheke luuretööd, kust ja mida. Mul on üks väike mõte tekkinud, aga üldiselt on mul ka kombeks enne muneda ja alles siis kaagutada.
Nojah, veel 79 päeva jõuluvaheajani...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar