Külastajaid:

counter

kolmapäev, 16. september 2009

Peaaegu rutiinne päev

Tänasel Bakkafjörduri päeval peaaegu et ei toimunudki midagi eriliselt tähelepanuväärset. Lapsed olid tublid ja kenasti tunniks ette valmistunud ning uued õpilased ka asjalikud.
Aga see on küll tunda, et elekter ja vesi Islandil suurt midagi ei maksa. Päris avangardne oli täna vaadata, kuidas Erla Salomé, meie mõistes tark ja andekas tüdruk, lausa noor daam, pärast oma flöödi jätkude libestamist rasvased näpud täiesti külmavereliselt oma teksade külge puhtaks pühkis. Ning kogu pillist enne selle jälle kokkupakkimist särgisabaga üle käis. Eks kodus masin peseb...
Tatiste ninadega jooksevad nad kah alailma ringi. Ise nohutan hetkel ka natuke, aga selle vahega, et mina kasutan vähemalt pabertaskurätikuid.
Direktor kirjutas, et homme-ülehomme on 4. ja 7.klassidel tasemetööd islandi keeles ja matemaatikas ja ta ise igatpidi nendega hõivatud, nii et ta ei oska öelda, kas teised õpetajad saavad õpilaste muusikakooli saatmisega hakkama. Ühesõnaga, et ma ei pahandaks, kui rahvast hõredalt. No tere till. Ega ise ei pea ju jumala pärast asju meeles pidama. Vt. ka minu eelmist postitust.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar