Külastajaid:

counter

laupäev, 24. oktoober 2009

Elus, aga kaugeltki mitte terve

Tegin eile pärast kooli täpselt nii, nagu olin oma sissekandes ka lubanud - paratsetamool sisse ja kurguauguni teki alla. Magasin mingi üheksa tundi ja higistasin nagu loom - ühekorraga kogu voodipesu läbimärjaks. Ju see palavik siis ikka oli ja mitte väike. Umbes 38,7.
Kuskil kesköö paiku oli enesetunne siiski niipalju parem, et korraks arvuti lahti teha ja vaadata, ega pole olulisi meile saabunud, või mõni kaaskodanik juhuslikult Skypes/msn-is. See kell muidugi mitte.
Küll aga ronis minu klõbistamise peale diivani tagant välja pildil oleva eluka kaksikvend. Vaatas korra üllatunult mulle otsa ja kobis tuldud teed tagasi. Kust ta tuli ja kuhu läks - teadmata. Juurdlen praegu, kas panna talle alustassikesega kaerahelbeid esikunurka või hankida kass. Muidu ehk otsustaksin isegi kassi kasuks, aga kes käiks talle see kuu aega süüa andmas, kui mina ise Eestis? Ei tea, ei tea.
Tegelikult kirjutasin kurtmaks, et tervis pole suurt paremaks läinud. Hommikul viskas jälle kerge palaviku üles: 37,3 (õnneks leidsin suure tuhnimise peale majast kasutamiskõlbuliku kraadiklaasi). Püüan ka täna voodis vakka olla, kuigi üks sundkäik õue tuleb teha. Kapist on paar põhitoiduainet otsas...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar