Külastajaid:

counter

reede, 30. oktoober 2009

Oktoobrikuu kokkuvõtteks

Kõigepealt väike pildiseeria viimastest sigadustest Saaril - pean sigudike tunnustuseks aga ära mainima, et mina nii sirget vagu ajada ei suudaks. Ah jaa, seda muidugi ka, et pildiväliselt käivad sead ka õunaaias, lasevad sealsel kraamil hea maitsta ja pasandavad kõik puude ümbrused täis.

Mis siis ka muidu oktoobrikuus erilist juhtus? Peaaegu et mitte midagi, möödus teine suht märkamatult. Tegin oma tööd lastega, käisin ühe tiiru Akureyris, Þórshöfni kirikus oli üks väga hea koolikontsert ja paar täiskasvanut võtsid kuulutuse peale vedu. Seda, mis rõõmu valmistas, oli märksa rohkem kui seda, mis vihastas. Aga päris ilma viimaseta ka ei saa, sest mõnikord oskavad inimesed vastikult käituda ka Islandil. Olgu siis tegemist valjuhäälse mölisemisega kontserdil, huligaanitsemisega sööklas või lihtsalt ärahellitatuse ilmingutega.

No ja olgu tõe huvides seegi ära märgitud, et kuu teisel poolel segas nii õpilaste kui minu enda töötegemist mingi ringihulkuv viirus. Loodetavasti siiski mitte seagripp.

Aga muidu on kõik jätkuvalt kontrolli all, jõulukontserdini on veel tühised poolteist kuud ja nüüd on tõesti tagumine aeg paar puuduolevat ansamblilugu valmis kirjutada. Seda siiski pärast seda, kui kuu keskel Reykjavikis ära käidud.

Homse (laupäeva) suhtes mõtlen veel, kas raatsin kulutada 2000 ISK selle eest, et kuulata natuke meeskoorimuusikat ja näha kunagist klassiõde selle koori heaks tööd tegemas (klaverit mängimas).

Aga praegu kipub selline reedeõhtune väsimus peale. Viskan natukeseks pikali ja eks siis juba hiljem näeb, mis saab.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar