Külastajaid:

counter

esmaspäev, 12. oktoober 2009

Veidi hilinenud pildid sigudike kätetööst Saaril

Siin need pildid kogu oma ilus siis on. Ülemisel pildil umbes selline vaade, nagu köögiaknast paistab. Keskmine peaks olema tagapiiri suunas ja alumine naabri poole. Kurat, ei saa täpselt sotti tegelikult. Aga töö on aus. Hea, et pole kartuliinimesed.
Islandi uudistest niipalju, et täna tekkis pisike mõttepaus. Bakkafjörduris oli selline päev, kus kõik õpilased kohal. Tundsin ennast tõelise konveiertöölisena. Sain siiski pisut õiendada, et ühele õpilasele 20 minuti asemel 23 tegin. No sorri, tõesti ei vaata kella, ega taha ka poole noodi pealt klaverikaant kinni lüüa. Aga mõttepaus tekkis seetõttu, et praegu on suht ilusad ja soojad ilmad ning sõit Bakkafjörduri poole läheb õige lõbusalt ja libedalt. Juht rikub pisut liikluseeskirju ka, mis seal salata. Kui nüüd tõeline talv tuleb... vot siis ei tea, mis saama hakkab. Et teha kõik 12 x 20 minutit midagi kuskilt varastamata ausalt ära, pean alustama 8:45. Siis jõuan kella 12:05 ilma ühegi hingetõmbeta kümme õpilast läbi lasta, lõunatan 20 minutit ja edasi 12:30-13:10 veel kaks õpilast. Ja siis on buss juba ukse ees, sest kell 14:00 tahavad Thorshöfni koolis käivad kaugemalt lapsed koju saada ning on mulgi paar tundi siinpool ees ootamas.
Karta on, et juba novembris, detsembrist rääkimata, ideaalmudelid enam ei toimi. Hakka kasvõi mõtlema variandile, et Bakkafjörduris kolmel päeval nädalas ja Thorshöfnis kahel + Bakkafjörduri pärastlõunatel...
Hea küll, vahetan kitarril bassikeeled ära (kolmas vist ka siiski) ning kobin siis põhku. Homme pean bossiga asja arutama.
(Hästi väikeses kirjas: eks natuke omakasu ikka ka mängus ole. Praegu on B-s 12 õpilast, aga tunde saan kirja nende eest nädalas 8. Kui saan ära tõestada, et kolmel korral sõites mahuvad Th 17 õpilast kenasti siinsesse tunniplaani, saan B-s teha samuti pooletunniseid tunde, ja nädala kellatundide arv tõuseb 25-lt 29-le. Põdra ju vana juut.)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar