Külastajaid:

counter

neljapäev, 22. oktoober 2009

Nii võib minust veel lastevihkaja saada

Tänase koolipäeva lõpp kiskus vägisi sürrealistlikuks kätte.
Kõigepealt oli mul tunnis Erla Rós, Anna Maria noorem õde ja siiamaani igati tubli olnud. On pooleteise kuuga õppinud plokkflöödil täiesti selgeks viis nooti (g1-d2) ning teeb vahet pool-, veerand- ja kaheksandiknoodil (KALDO !!! KAKS pudelit mulle !) Täna oli ta aga ilmselt oma pea kuhugi maha unustanud ega mäletanud seetõttu seniõpitust mitte kui halligi.
Järgnev pooltund selgitas ka sellise laialioleku põhjuse.
Sest Rósalind (see soojalt maalt siia tulnud perest) tuli klaveritundi, noorem õde Rósny kaasas, ja küsis, kas päkapikud võivad tema tunni ajal klassis olla. Et Erla Rós tuleb neile (ja jääb vist ka ööseks) ning senikaua peab tema neid karjatama. No mis mul ikka saab selle vastu olla, kui tunde pealt kuulatakse.
Oh oleks ma seda teadnud, et edasi järgneb pidurdamatu taustamöla ja kergekujuline kullimäng mööda klassiruumi - poleks elu sees lubanud.
Kokkuvõttes ei suutnud kumbki päkapikk ennast oma tunniks vajalikul määral kokku võtta ning segasid ka Rósalindi. Minust rääkimata - pea täitsa valutab hetkel.
Ütlesin juba Eestis elades, et kuueaastane üldiselt kooliküps ei ole - ega ole Islandil viibimine mind enda seisukohta revideerima pannud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar